Dorien Van Peer

Op 1 januari 2017 werd ik officieel aangenomen als nieuw teamlid in praktijk Somers en mocht ik mijn eerste patiënten ontvangen op de bovenste verdieping van dokterspraktijk De Heuvel. Deze locatie was mij niet onbekend aangezien mijn vader hier het overgrote deel van zijn loopbaan als huisarts heeft doorgebracht. Misschien heeft het ook met mijn vader te maken dat ik een job in de gezondheidszorg altijd als enige optie heb gezien. Ik wilde graag mensen helpen als beroep. Als hobby daarentegen waren balsporten (tennis, voetbal, volleybal) mijn grootste passie. Het beroep van kinesist was mij relatief onbekend tot een voetbalblessure aan de knie mij op 15-jarige leeftijd als patiënt in praktijk Somers deed belanden. Sindsdien werd ik niet alleen fan van het beroep van kinesitherapeut, maar ook van de werking van praktijk Somers zelf. Hier staat de patiënt centraal in een ontspannen één op één setting en pakken we uw hulpvraag doelgericht aan. Heb je zelf een probleem? Dan luister ik graag naar uw verhaal om zo samen de best passende behandeling te bepalen. Welkom!

Hoofdopleidingen:

-Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan Universiteit Antwerpen met Master in de musculoskeletale kinesitherapie in 2016

-Manuele therapie aan de Universiteit Gent als postgraduaat in 2017

Belangrijkste bijscholingen:

-Dry Needling Basismodule in 2018

Beschikbaarheid:

In Boechout op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

e-mail : dorienvanpeer@hotmail.com